« terug naar vorige pagina

Huisartsen

Mw. A.C.M. (Aniek) Schmidt – Huisarts

Mw. A. (Aniek) Schmidt is huisarts en de praktijkhouder van Klein Alenvelt. Zij woont met haar man en 3 kinderen in Maarssen-dorp. Haar medische opleiding heeft zij gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voorafgaand aan het huisartsenvak was zij ruim tien jaar werkzaam als specialist SEH-arts in het St Antonius Ziekenhuis en deed zij waardevolle ervaring op binnen de vakgebieden chirurgie, interne geneeskunde, cardiologie, longgeneeskunde en kindergeneeskunde. Tijdens haar opleiding tot huisarts volgde zij een extra opleiding binnen de palliatieve zorg. Daarnaast volgde zij meerdere cursussen gericht op positieve gezondheid en integrative medicine. 

Kernwaarden: positiviteit, veerkracht, toegankelijkheid, samenwerken, spiritualiteit

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag

BIG nummer: 39066346201

 

Mw. I.M. (Iris) Vos – Huisarts

Mw. I.M. (Iris) Vos is als vaste huisarts verbonden aan de praktijk en werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. Zij woont samen met haar man en 2 kinderen in Utrecht. Haar medische opleiding volgde zij aan de Universiteit Utrecht . Voorafgaand aan de opleiding tot huisarts deed zij ervaring op op de Spoedeisende Hulp. Tijdens de huisartsenopleiding deed zij aanvullende stages binnen de vakgebieden gynaecologie en dermatologie. 

Kernwaarden: toegankelijkheid, samenwerken, aandacht, duidelijkheid, vertrouwen

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag

BIG nummer 19919564501

 

Mw. R. (Rianne) Bost – Huisarts

Mw. R. (Rianne) Bost werkt als huisarts op maandag en vrijdag op de praktijk. Zij woont samen met haar man en 2 kinderen in Utrecht. Haar medische opleiding heeft zij gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Voorafgaand aan de opleiding tot huisarts was zij werkzaam op de Intensive Care en de Spoedeisende Hulp.

Kernwaarden: betrokkenheid, samenwerken, allround, zorgvuldigheid, betrouwbaarheid

Werkdagen: maandag, vrijdag

BIG nummer: 99916505801