« terug naar vorige pagina

Persoonlijk patientenportaal

In de nieuwe en nog beter beveiligde patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag in uw persoonlijk patientenportaal gemakkelijk en snel herhaalmedicatie aanvragen, vragen stellen aan uw huisarts, afspraken maken en uw dossier inzien.

Let op: Een account biedt inzage in persoonlijke medische gegevens. Elke patiënt heeft hiervoor een eigen account nodig met een eigen, uniek e-mailadres. U dient een e-mailadres aan te maken als u dat nog niet hebt. 

Het portaal werkt het makkelijkst via de app die u kunt downloaden voor Apple/iOs of Android

Na uw aanmelding koppelen wij na een controle uw account aan ons informatie systeem. Hier kunnen enkele werkdagen overheen gaan, omdat de huisarts dit persoonlijk en handmatig doet.

U kunt zich hier aanmelden: kleinalenvelt.uwzorgonline.nl

Voor veelgestelde vragen over en hulp klik hier.

januari 2021: Op dit moment heeft zowel de website als de app van pharmeon/ uwzorgonline vaak last van storingen. Dit heeft te maken met hoeveelheid huisartsenpraktijken die van deze applicatie gebruik maken en de beschikbare servercapaciteit op dit moment.  Pharmeon heeft ons verzekerd dat dit binnenkort, met de aanschaf van een extra server, zal worden opgelost. U kunt bij foutmeldingen het beste in de daluren gebruik maken van de website.