« terug naar vorige pagina

Over de praktijk

Huisartsenpraktijk “Klein Alenvelt” is een kleinschalige praktijk in Vleuten-dorp, waarbij laagdrempelig en persoonlijk contact centraal staan voor ons hele team. Hierbij staat u als patient voorop, denken wij graag met u mee en proberen we op een holistische manier u als persoon met uw klacht te bekijken. Kortom, een fijne praktijk waarin u welkom bent en goede zorg zult ervaren. 

Ons logo staat voor de langduriger band die je als arts en patient opbouwt. Samen groeien, van jong naar oud, van zomer naar winter en uw zorg vertrouwd in onze handen. 

Wij werken met 15 minuten consulten waarin er meer tijd is voor u als patient. Dit voorkomt wachttijd door uitlopen van het spreekuur en u hoeft veelal minder vaak naar de praktijk te komen. Tevens draagt het bij aan de vermindering van onnodige verwijzingen en stelt de arts in staat een persoonlijker gesprek met u te voeren. Er zijn 3 vaste huisartsen in de praktijk werkzaam. 

Dit sluit aan bij onze visie, met als kernpunten; persoonsgericht, gastvrij, maatwerk voor de patient en positieve gezondheid. 

Namens het team van de huisartsenpraktijk, 

Aniek Schmidt, huisarts

Artikel VAR januari 2021